lördag 4 augusti 2012

Lördag no2

En vecka sedan vi kom hit och fortfarande ingen närkontakt med polisen. Däremot sprang jag förbi några poliser som såg väldigt fundersamma ut, verkar inte som folk springer så mycket här. Inte för skojs skull iallafall.

Idag var vi på fest. En moldaviska fest där 50% pratade svenska/norska. Lite kulturkrock fick vi uppleva. Festen skulle starta kl 14 men två timmar innan ringde Sando och sa att folk skulle bli lite sena så det hela skulle börja kl 15 i stället. När vi kom 15:20 var vi först. Maten kom fram 17:30 och då var vi hyfsat hungriga. När vi kände att det var dags att åka hem och lägga barn så skulle frukten precis komma in. Lite annat än våra svenska fester men sen är vi kanske lite tråkigare i sverige också, vem vet?

Folke har konstaterat att det är väldigt skönt med sommarlov, att få umgås med mamma och pappa hela tiden men som han tillade "det är ganska skönt med dagis också..." Barnen börjar längta hem lite. Elin och jag pratade med Einar, Stina och Marcus idag och sen gick Elin omkring och sa att hon snart skulle åka till Einar.

Nu: dusch
I morgon: Gudstjänst kl 10 i Balti = knälång klänning och helst huckle på huvudet. Hm...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar