onsdag 19 augusti 2009

Päronen anfaller

Vi har troligen Burs högsta och största päronträd i vår trädgård...
Vilket betyder att det är mycket frukt men att
vi inte ens når upp till grenarna som sitter längst ner.
Alltså blir det ett par tusen päronmisiler som faller ner
under hösten.

Jag har krattat ihop ett antal högar redan...

Folke tycker dock att det är lyxigt med päronfika på hela
gräsmattan...man kan ju äta överallt!

1 kommentar:

  1. Livet är ju härligt!!! Vi lämnar din blogg med ett stort leende på läpparna jag och gubben... Han är en riktigt cooling din skatt...
    Som du kanske läst så har Pyret drabbats av vattkoppor och hon skaffade sig dem förmodligen veckan innan Gotland så risken är ju stor för att hon förpassat dem vidare till Folke om han inte redan haft dem... Har mött så många olika reaktioner från föräldrar, en del säger till oss att hålla oss på mils avstånd från deras juveler eftersom det inte passar in med två veckors sjuktid i deras scheman, andra ber omgående om att få komma och hälsa på oss för att låta våra småttingar få pussa lite extra på varandra... Livet är märkligt och härligt!!! Tack än en gång för en skön dag hos er, synd bara att det är så långt mellan oss... vi ses snart, eller nästa år :)
    Kram kram kram... (vi har förresten börjat titta på hus,,, en viss man blev så sugen under semestern och alla besök hos bekanta med trädgård... jag försöker påminna honom om snöskottning och stuprörsrensning men han vill icke hör på det örat - vi har dock bestämt oss för att vänta på det "rätta" huset... kan finnas på Stekelvägen 81 i Huskvarna... vi får se!!!
    kram igen

    SvaraRadera