tisdag 13 december 2011

Första livskrisen....

I söndagsmorse så berättade helt plötsligt Folke för sin pappa att han nu var en stor kille som inte skulle ha napp mer. "Vuxen" var visst ett ord han använde när han ett par timmar berättade det för sin morbror. Pappan tyckte då att om man är så stor så man inte använder napp så är man nog så stor att man även kunde börja med lördagsgodis (eller mer fredagsgodis, som det är i den här familjen). Sonen höjde lyckligt på ögonbrynen, det hade han inte ens tänkt på innan. Så nu har han lämnat napparna till lillasyster, hon slutade dock oxå med napp i samma sekund som Folke eftersom hon mest hade den när han hade den för att göra likadant, hon är en "tum och snutte"-tjej egentligen. Det är dock inte så kul att somna utan nappen på kvällen så det blir mycket bokläsning, ryggkillning, en och annan pruttkuddemuta och troligen några till bilar innan detta satt sig ordentligt. 
Men tre nätter och fyra dagar är väl inte illa?

2 kommentarer:

  1. Grymt jobbat Folke!!! Det e'klart att inga "vuxna" har napp - sötskorv!!

    SvaraRadera
  2. Så fantastiskt duktig Folke är. Det är minsan inte de lättaste, att sluta med napp. Det är verkligen värt en och annan bil, pruttkudde eller annan muta :).
    Här så blir det nog en väldigt dyr affär, för Zeke lyckas nog inte sluta förren han är typ 18 och då vill han säkert mutas med en riktig bil :).
    Hoppas ni har det bra och att ni får en fin Jul.
    Kram på di..

    SvaraRadera