torsdag 16 april 2009

Påskvandring och doktorsbesök

Dagen började med påskvandring,
jag var Maria och Folke var tidernas sötaste Jesusbarn.
(Det var iaf vad en av lärarna sa...)

Sen åkte vi in till Visby för att hälsa på hos farbror doktor (fast det var en tjejdoktor) och göra pricktest. Vi fick lära oss att mjölkallergi finns i två former, en som ger utslag på huden (kan ses med pricktest) och en som ger mag- och tarmproblem (syns inte på pricktestet). Eftersom Folke har problem med magen och tarmarna när jag äter mjölkprodukter så är det den sista som han har och den är mer sällan att den växer bort...hm... Så nu kör vi mjölkfritt tills han är ett år och sen ska det provoceras lite så får vi se hur det går.
Han gillade iaf att träffa doktorn, visade upp sin tunga och var charmig så hon kom av sig flera gånger.


På promenad i Visby, observera havet och ringmuren! Inte alla kan ha en torsdagspromenad på ett sånt ställe. Inte vi heller eftersom vi bor i Burs men, men...man kan ju låtsas ibland att man är stadsbo.

På vägen hem så passade Folke på att bajsa. Och eftersom han inte gjort det på en och en halv dag så blev det ganska mycket så vi fick stanna hos Anna i Vänge och byta blöja. Klantiga mamma had missat extrakläder så Folke fick åka hem inlindad i min fleece. Nöjd var han ändå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar